Testimonials

For tre år siden blev jeg af Isabella Lo gjort opmærksom på, at manges indtryk af mig som succesfuld erhvervsmand, LarsKolind at BeMyBestiværksætter og forfatter slet ikke var afspejlet i det man kalder min ”online profil”. Hvis man dengang fx søgte ”Lars Kolind” på Google fik man en masse irrelevant støj som fx sagen om ”40% skat på Fyn”.

I min lange karriere var opstillingen til Folketinget for Ny Alliance en lille uvæsentlig parentes, som blot blev blæst op i medierne i en grad som helt skyggede for de andre vigtigere ting jeg har lavet. Når fx en kinesisk virksomhed ønskede kontakt med mig, fx som bestyrelsesmedlem, fik de det indtryk at jeg var politiker med speciale i skatteforhold og ikke den virksomhedsleder som jeg i virkeligheden er.

Det besluttede vi at gøre noget ved. Vi gik igennem en proces hvor vi afklarede hvad essensen i mit arbejdsliv har været og dermed i hvilket perspektiv jeg ønsker at blive set på Google og andre søgemaskiner. Jeg valgte at lægge vægten på den fornyelse af ledelsestænkningen som jeg har bidraget med, først i Oticon og siden i mere end tyve andre sammenhænge siden da, herunder bøgerne ”Vidensamfundet”, ”The Second Cycle” (KolindKuren), ”UNBOSS” og ”Bevægelsen”.

Isabellas opgave var og er stadig at få det relevante indhold (bøger, artikler, foredrag, interviews, blog, twitter mv.) pakket ind på en sådan måde at det var let at finde på søgemaskinerne, herunder de kinesiske søgemaskiner og den kinesiske udgave af Wikipedia. Hun kan og skal ikke give mig eller andre en bedre profil end de fortjener; hun skal sørge for at de får den profil der afspejler hvem de i virkeligheden er.

Resultatet har været meget markant. Jeg har nu et meget omfattende CEO netværk i Kina og jeg er kendt som en af de ledende management tænkere i Vesten. Jeg modtager til stadighed invitationer og tilbud om foredrag og samarbejde; desværre langt flere end jeg har tid til at efterkomme. Isabella prøver efter bedste evne at spare mig for tid ved at sortere i informationsstrømmen og sørge for at alle behandles ordentligt. Hun håndterer også min reference website www.larskolind.dk og sørger for at den er ajour og relevant.

Mange danske virksomhedsledere er ved at få øjnene op for hvor vigtig deres online profil er både for dem selv og for deres virksomhed. Hvad ville Jyske Bank være uden Anders Dam? De fleste ledere vil gerne holde det som en hemmelighed at Isabella Lo hjælper dem med at forbedre deres online profil, hvilket er helt i orden. Men jeg indrømmer da gerne at jeg har brug for hjælp!

BeMyBest » © 2017